Date Event
Jun 23, 2019 3:00 PM Rainbow Ride details
Jun 28, 2019 5:00 PM Disco Pride Ride details
Jul 19, 2019 6:00 PM KTX Party Ride details
Jul 20, 2019 8:00 AM KTX PARTY RIDE details
Jul 20, 2019 9:30 AM details

Our Live class schedule. All Class times Eastern. Note that you must cancel your bike reservation 12 hours in  advance of class start time to receive the ride credit back to your account. For our On-Demand schedule, please check the Echelon Fit App. 

Sun6.16 Mon6.17 Tue6.18 Wed6.19 Thu6.20 Fri6.21 Sat6.22
45 Cycle Brianna 9:00 AM 45 Min
30 Cycle Lyall 11:00 AM 30 Min
30 Cycle Rachel 12:00 PM 30 Min
WORSHIP RIDE Brianna 1:30 PM 40
 
RISE Combo Class Amber 6:00 AM 60
Free Ride/Flex Bike 20 SMegan 8:30 AM 20
Free Ride/30 SPatricia 9:00 AM 30 Min
Free Ride/45 Marsha 12:30 PM 45 Minutes
cancelled Brian 5:30 PM (45 Min)
cancelled Patricia 6:00 PM (30 MIn)
cancelled Patricia 6:45 PM (45 Min)
 
Free Ride/20 Jama 6:00 AM 20 Min
Free Ride/Flex Bike 20 Jama 6:30 AM 20
30 Cycle Megan 8:15 AM 30 Min
Free Ride/20 Nancy 9:30 AM 20 Min
Free Ride/20 Nancy 10:00 AM 20 Min
Vinyasa Flow Ginny 10:30 AM 30 Minutes
Free Ride/45 Brianne 12:30 PM 45 Minutes
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 30
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 4:00 PM 45
30 Cycle Eden 5:00 PM 30 Min
Pilates Teresa 5:30 PM 30
30 Cycle SEden 6:00 PM 30 Min
Connect 75 Endurance Megan 6:45 PM 75 minutes
Free Ride/Flex Bike SAmy 6:45 PM 30 Min
 
RISE Combo Class Jama 6:00 AM 60
45 Cycle Megan 8:00 AM 45 Min
Free Ride/45 Nancy 9:30 AM 45 Minutes
Free Ride/Flex Bike Missy 11:00 AM 30 Min
Free Ride/45 Missy 12:00 PM 45 Minutes
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 30
Free Ride/30 SMegan 4:00 PM 30 Min
HOLY HIIT Jaime 5:00 PM 30
Connect 40 Casandra 5:30 PM 40
Free Ride/Flex Bike Megan 6:15 PM 30 Min
45 Cycle Lyall 7:00 PM 45 Min
 
45 Cycle Amber 6:00 AM 45 Min
Bootcamp Amber 7:00 AM 30
30 Cycle Megan 8:15 AM 30 Min
Flow and Meditation Christy 8:45 AM 30 Minutes
Free Ride/45 Nancy 9:30 AM 45 Minutes
Vinyasa Flow Ginny 10:30 AM 30 Minutes
Free Ride/45 Brianne 12:30 PM 45 Minutes
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 30
Free Ride/Flex Bike Amy 4:30 PM 30 Min
Pilates Teresa 5:30 PM 30
45 Cycle SBrian 5:30 PM 45 Min
Zumba 30 Casandra 6:30 PM 30
30 Cycle Nicole 7:15 PM 30 Min
 
30 Cycle SBrianna 6:30 AM 30 Min
30 Cycle Brianna 7:15 AM 30 Min
Free Ride/Flex Bike Megan 8:15 AM 30 Min
Free Ride/30 Nicole 9:00 AM 30 Min
Bootcamp Jaime 9:00 AM 30
Double Whammy/Warm up Missy 11:30 AM 25
Double Whammy! Missy 12:00 PM 25
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 45
45 Cycle Eden 5:00 PM 45 Min
 
Cycle Sweatfest Amber 8:00 AM 60 Min
45 Cycle Brianna 9:15 AM 45 Min
Flex 45 Amy 9:30 AM 45
HOLY HIIT! Brianna 10:15 AM 30 Min
Bootcamp Jaime 10:50 AM 30
Beginners Class Brian 11:30 AM 30
45 Cycle Rachel 2:00 PM 45 Min